סנגרייה תפוחים עם יין לבן

מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו-או כוכב אניס. צילום אולגה טוכשר
הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מציעה עבור יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים "פרימור" מתכון לקוקטייל קיצי מרענן שיצנן את הימים החמים, על בסיס יין לבן בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי לרעננות מושלמת, מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס

מצרכים ל-6 מנות

2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות

2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות

1 לימון חתוך לפלחים

1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)

2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי כמו של "פרימור"

1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)

1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

 להגשה

מקלות קינמון, כוכבי אניס, עלי נענע

צילום אולגה טוכשר

אופן ההכנה

שמים בכד את שני סוגי התפוחים החתוכים.

מוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.

יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין.

אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה.

מערבבים ומעבירים לקירור למשך 60 דקות לפחות.

הגשה

לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.

מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה.

מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו-או כוכב אניס.

ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר