מצרכים ל-6 מנות
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי כמו של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר
להגשה
מקלות קינמון, כוכבי אניס, עלי נענע
אופן ההכנה
שמים בכד את שני סוגי התפוחים החתוכים.
מוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין.
אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה.
מערבבים ומעבירים לקירור למשך 60 דקות לפחות.
הגשה
לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה.
מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו-או כוכב אניס.
ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.