קוקטיילים מרעננים לקיץ החם

טמנא' מיול – Tamna' Mule: מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי. מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס. מוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים
הסקוטית מבית ישרקו מציעה שלושה מתכונים של קוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ להכנה קלה בבית

פלומארי גן עדן – Plomari in Berrydise

רכיבים

כוס ליין
קרח
75 מ"ל קסוקסו ליקר תות
25 מ"ל אוזו פלומארי
גארניש – עלה בזיליקום

אופן ההכנה

מכינים את הכוס עם 2-3 קוביות קרח.

מוזגים את המשקאות לפי הסדר.

מקשטים עם עלה בזיליקום מעל ומגישים.

חשוב לערבב לפני ששותים.


בוטגה שפריץ – Bottega Spritz

רכיבים

כוס ליין
קרח
75 מ"ל בוטגה פרוסקו גולד
50 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו
25 מ"ל סודה
גארניש – וודג' לימון וכמה עלי נענע מחוברים בגבעול

אופן ההכנה

ממלאים את הכוס בקרח.

מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומערבבים קלות.

מכניסים את הלימון למשקה.

מניחים את עלי הנענע מעל ומגישים.

טמנא' מיול – Tamna' Mule

רכיבים

הייבול – כוס גבוהה וארוכה
קרח
50 מ"ל ויסקי טמנאוולין דאבל קאסק
ג'ינג'ר אייל
גארניש – ½ פרוסת תפוח ירוק

אופן ההכנה

מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי.

מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס.

מוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר