אביזר
תבנית בקוטר 20 ס"מ
מצרכים
לקרם
150 גרם חמאה לבנה
2 גביעי גבינת שמנת 25% שומן
2.5 כוסות אבקת סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים, החלמון והסוכר לתערובת תפוחה.
מוסיפים את השמן בזילוף איטי.
מערבבים את היבשים בקערה.
מוסיפים את היבשים והרוויון לסירוגין (1/3 מכמות היבשים, מחצית מהרוויון וכן הלאה).
מוסיפים את החומץ, תמצית הווניל וצבע המאכל האדום, ומערבבים לאיחוד.
יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס"מ משומנת.
אופים 50-55 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
מצננים את העוגה צינון מלא.
הכנת הקרם
מקרימים את החמאה עד לקבלת קרם רך (עם וו גיטרה במיקסר).
מוסיפים את הגבינה בהדרגה.
מוסיפים את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם חלק.