ספיישל רד וולווט – RED VELVET

אופים 50-55 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. צילום גליה אבירם
לכבוד ט"ו באב חג האהבה מציעה רשת BBB במהלך המחצית השנייה של יולי 2018 בכל מסעדותיה קינוח אדום ורומנטי אותו הכין השף דוד אלחדף והכולל טורט פטל וקרם שנטילי מוגש עם רוטב פירות יער וקישוט של טוויל פטל. מחיר הקינוח 42 ₪

אביזר

תבנית בקוטר 20 ס"מ

מצרכים

לקרם

150 גרם חמאה לבנה

2 גביעי גבינת שמנת 25% שומן

2.5 כוסות אבקת סוכר

צילום גליה אבירם
צילום גליה אבירם

אופן ההכנה

מקציפים את הביצים, החלמון והסוכר לתערובת תפוחה.

מוסיפים את השמן בזילוף איטי.

מערבבים את היבשים בקערה.

מוסיפים את היבשים והרוויון לסירוגין (1/3 מכמות היבשים, מחצית מהרוויון וכן הלאה).

מוסיפים את החומץ, תמצית הווניל וצבע המאכל האדום, ומערבבים לאיחוד.

יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס"מ משומנת.

אופים 50-55 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

מצננים את העוגה צינון מלא.

הכנת הקרם

מקרימים את החמאה עד לקבלת קרם רך (עם וו גיטרה במיקסר).

מוסיפים את הגבינה בהדרגה.

מוסיפים את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם חלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר