עוגיות שקדים ושוקולד

40 – 50 עוגיות חומרים: 200 גר' חמאה1 כוס סוכר1 ביצה1 כפית תמצית וניל2 כפות שרי2 כפות דבש300 גר' שקדים150 גר' שוקולד חלב150 גר' שוקולד מריר1 כפית גדושה אבקת אפייה1 כוס קמח¼ כפית מלח אופן ההכנה:להקציף החמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, שרי ודבש בקערה גדולהכ- 4 – 2 דקות.לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת ולהוסיף לקערה עם החמאה תוך כדי ערבוב.יוצרים כ– 3 "נקניקים", עוטפים בנייר פלסטיק נצמד ומניחים במקפיא לכשעתיים.מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, פרוסים פרוסות בעובי 0.5ס"מ, מכניסים לתנור אפיה ב– 180 מעלות ל– 10 דקות בדיוק (תנור מחומם מראש). ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

40 – 50 עוגיות

חומרים:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שרי
2 כפות דבש
300 גר' שקדים
150 גר' שוקולד חלב
150 גר' שוקולד מריר
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 כוס קמח
¼ כפית מלח


אופן ההכנה:
להקציף החמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, שרי ודבש בקערה גדולה
כ- 4 – 2 דקות.
לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת ולהוסיף לקערה עם החמאה תוך כדי ערבוב.
יוצרים כ– 3 "נקניקים", עוטפים בנייר פלסטיק נצמד ומניחים במקפיא לכשעתיים.
מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, פרוסים פרוסות בעובי 0.5ס"מ, מכניסים לתנור אפיה ב– 180 מעלות ל– 10 דקות בדיוק (תנור מחומם מראש).


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר