חומרים לתחתית
1-1/2 כוסות אגוזי מקדמיה או אגוזי מלך
1/2 כוס תמרים
קורט מלח ים
חצי כוס פתיתי קוקוס לא ממותקים
למלית "הגבינה"
3 כוסות קשיו טבעי לא קלוי
3/4 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סירופ אגבה או דבש
3/4 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס מים כדי לאפשר טחינה בבלנדר (להשתמש בכמה שפחות מים)
לציפוי פירות
2 כוסות תות שדה שטופים וקפואים
1/2 כוס תמרים
אופן ההכנה
להכניס מקדמיה, תמרים ומלח למעבד מזון. לטחון גס.
לשמן תבנית עגולה עם פתיתי הקוקוס.
להוסיף מעל הקוקוס ולהדק את תערובת המקדמיה או אגוזי המלך.
לטחון היטב בבלנדר את כל מרכיבי המלית עם כמות מינימלית של מים ולצקת מעל.
להכניס לפריזר למשך שעה עד שיתקשה.
לטחון תות שדה ותמרים בבלנדר
לצקת מעל העוגה ולהחזיר לפריזר לפחות ל- 5 שעות.
לפני ההגשה – להפשיר לפחות חצי שעה.