עוגת גבינה ללא אפייה

יוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויטים ומקררים לפחות 6-8 שעות (עד יומיים). צילום סטודיו Küppersbusch
במחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch אומרים כי שכשהתנור עמוס באפיית פשטידות וקישים – יש מארחים שיעדיפו להכין עוגת גבינה חגיגית וגבוהה עם אפיית הבסיס בלבד. הנה מתכון לכך

רכיבים

לבסיס

200 גרם ביסקוויטים מחיטה מלאה או שיבולת שועל

70 גרם סוכר חום

110 גרם חמאה מומסת

לשכבת הגבינה

680 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי

60 גרם שמנת חמוצה

100 גרם סוכר

2 כפיות מיץ לימון

1 כפית תמצית וניל

300 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

2 כפות אבקת סוכר

100 מ"ל ריבת פטל

אופן ההכנה

הכנת הבסיס

מערבבים את כל הרכיבים.

יוצקים אל תבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה.

אופים במשך 10 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.

הכנת שכבת הגבינה

מערבבים בקערה את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסוכר, תמצית הווניל ומיץ הלימון עד קבלת מרקם חלק.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה.

מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר עד קבלת קצף יציב.

מערבבים את שתי התערובות עד לאיחוד מלא.

הרכבת העוגה

יוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויטים.

מקררים לפחות 6-8 שעות (עד יומיים).

הגשה

מגישים את העוגה עם ריבת הפטל מעל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר