רכיבים
2 בצלים
2 תפוחים
שמן זית כתית מעולה
200 גרם פטריות מזנים שונים
600 גרם כרעיים
150 מ"ל יין לבן
מלח
גרגירי פלפל שחור
רוזמרין טרי
פירות יער יבשים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון ותחתון.
מקלפים וחותכים את הבצל והתפוחים לקוביות.
מניחים אותן יחד בתבנית תנור משומנת.
מבשלים קלות את הפטריות במחבת גדולה עם שמן זית.
מניחים אותן מעל הבצל והתפוח.
באותו שמן מטגנים גם את כרעי העוף על אש גבוהה משני הצדדים.
מניחים אותן על הבצל, התפוח והפטריות.
מוסיפים את היין הלבן עם מלח ופלפל.
מפזרים מעט רוזמרין ופירות יער אדומים מיובשים.
אופים במשך 45 דקות.
מוצע להגיש עם אורז בסמטי.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה