פבלובות אישיות עם קרם מסקרפונה פירות יער וקוקוס

מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים איתו את הפבלובות. מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס. צילום נופר בוגנים
הקונדיטורית שמרית הילל מציעה עבור חברת אחוה – יצרנית טחינה חלוה ומוצרי מאפה, מתכון לפבלובות אישיות עם קרם מסקרפונה, פירות יער וממרח קוקוס. מתכון טעים וקל להכנה שמתאים להגישו בארוחה זוגית

מצרכים ל-6 יחידות

למרנג

4 חלבונים בטמפרטורת חדר

1 כוס סוכר

1 כף חומץ

1 כף קורנפלור

לקרם

1 שמנת מתוקה 38%

100 גרם גבינת מסקרפונה

1/2 כוס ממרח שומשום וקוקוס כמו של אחוה

להגשה

1/2 כוס פירות יער

1/2 כוס שבבי קוקוס

8-10 יחידות פרחים אכילים

צילום נופר בוגנים

אופן ההכנה

מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקורנפלור במשך כ-8 דקות עד קבלת קצף יציב.

מעבירים את התערובת לשקית זילוף.

מזלפים את תחתיות המרנג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש ל- 95 מעלות למשך כשעתיים, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה.

בינתיים מכינים את הקרם

מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד קבלת קצף יציב.

מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס.

מערבבים שוב למשך כדקה.

מעבירים את הקרם לשק זילוף.

ממלאים איתו את הפבלובות.

להגשה

מניחים על צלחת הגשה.

מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר