רכיבים
150 גרם אורז אינדיקה ארוך
1 ליטר חלב
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד לבן
20 גרם סחלב
1/4 אגוז מוסקט
2 ענפי לבנדר
100 גרם אגוזי לוז מגורדים
70 גרם קמח תירס
מיץ לימון וגרידת 1/2 לימון
120 גרם סוכר
אופן ההכנה
מניחים סיר על אש בינונית עד גבוהה ומבשלים את האורז כ-20 דקות.
מסננים ושומרים את הנוזל בצד.
מוסיפים לאורז את מיץ הלימון וגרידת הלימון.
מניחים סיר נוסף על אש בינונית עד גבוהה.
מאדים את הנוזלים מהאורז עם הסוכר עד שמתקרמל.
מוסיפים את החלב, הסחלב, אגוז מוסקט ולבנדר.
ברגע שמגיע לרתיחה מסירים את הלבנדר.
מערבבים את קמח התירס ומוסיפים את האורז.
כשמוכן מסירים מהאש.
מוסיפים את החמאה, שוקולד לבן ואגוזי לוז.
מערבבים היטב עד איחוד מלא של כל הרכיבים.
מומלץ להגיש בקערות קטנות.