פודינג אורז יווני עם אגוז מוסקט ושוקולד לבן

מאדים את הנוזלים מהאורז עם הסוכר עד שמתקרמל. מוסיפים את החלב, הסחלב, אגוז מוסקט ולבנדר
"האורז האירופאי" מציע מתכון של פודינג אורז יווני עם אגוז מוסקט ושוקולד לבן – קינוח יווני מסורתי כפרי בו אורז אינדיקה גונב את ההצגה. לאורז טעם ייחודי בעל מליחות גבוהה שנוצר בשל השילוב של אדמה ואקלים יוונים. ידוע בדרגת הלובן הגבוהה שלו, רך ומבריק בעת בישולו ועשיר בערכים תזונתיים גבוהים

רכיבים

150 גרם אורז אינדיקה ארוך

1 ליטר חלב

50 גרם חמאה

100 גרם שוקולד לבן

20 גרם סחלב

1/4 אגוז מוסקט

2 ענפי לבנדר

100 גרם אגוזי לוז מגורדים

70 גרם קמח תירס

מיץ לימון וגרידת 1/2 לימון

120 גרם סוכר

אופן ההכנה

מניחים סיר על אש בינונית עד גבוהה ומבשלים את האורז כ-20 דקות.

מסננים ושומרים את הנוזל בצד.

מוסיפים לאורז את מיץ הלימון וגרידת הלימון.

מניחים סיר נוסף על אש בינונית עד גבוהה.

מאדים את הנוזלים מהאורז עם הסוכר עד שמתקרמל.

מוסיפים את החלב, הסחלב, אגוז מוסקט ולבנדר.

ברגע שמגיע לרתיחה מסירים את הלבנדר.

מערבבים את קמח התירס ומוסיפים את האורז.

כשמוכן מסירים מהאש.

מוסיפים את החמאה, שוקולד לבן ואגוזי לוז.

מערבבים היטב עד איחוד מלא של כל הרכיבים.

מומלץ להגיש בקערות קטנות.

לאתר החברה, פייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר