מרכיבים
150 גרם אורז כמו אינדיקה
1 ליטר חלב
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד לבן
20 גרם סחלב
1/4 אגוז מוסקט
2 ענפי לבנדר
100 גרם אגוזי לוז מגורדים
70 גרם קמח תירס
מיץ לימון וגרידת 1/2 לימון
120 גרם סוכר
אופן ההכנה
מניחים סיר על אש בינונית עד גבוהה ומבשלים את האורז כ-20 דקות.
מסננים את האורז ושומרים את הנוזל בצד.
מוסיפים לאורז את מיץ הלימון וגרידת הלימון.
מניחים סיר נוסף על אש בינונית עד גבוהה.
מאדים את הנוזלים מהאורז עם הסוכר עד שמתקרמל.
מוסיפים את חלב הכבשים, סחלב, אגוז מוסקט ולבנדר.
ברגע שמגיע לרתיחה מסירים את הלבנדר.
מערבבים את קמח התירס ומוסיפים את האורז.
כשמוכן מסירים מהאש.
מוסיפים חמאה, שוקולד לבן ואגוזי לוז.
מערבבים היטב עד איחוד מלא של כל הרכיבים.
להגיש בקערות קטנות.