מצרכים
500 מ"ל חלב
2 כפות חמאה ללא מלח (לשימון המחבת)
1 כף תמצית וניל
70 גרם סוכר
מלח לפי טעם
לחם מיושן חתוך לקוביות או כל לחם אחר לפי שתחליטו
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בסיר קטן על אש קטנה מחממים חלב, חמאה, וניל,סוכר ומלח.
ממשיכים לבשל עד שהחמאה נמסה.
לוקחים תבנית אפייה וממלאים אותה בלחם חתוך לקוביות לפי בחירתכם.
מוסיפים ביצים לתערובת החלב ומקציפים.
מוסיפים את התערובת ללחם.
אופים 30 עד 45 דקות – עד שהקרם מתייצב ושולי הלחם משחימים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.