פולנטת פטריות וירקות

מגישים את הפולנטה הקרמית חמה בשתי קערות. מקשטים בירקות הקלויים ואורגנו
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לפולנטת פטריות וירקות שמשלימה ארוחה טובה ומחממת בחורף הקר

רכיבים לשתי מנות

100 גרם פולנטה

200 מ"ל ציר ירקות או מים

100 מ"ל חלב סויה

1 כפית אבקת שום

1 כפית אבקת בצל

אגוז מוסקט מגורר טרי

קצת פלפל לבן גרוס

קצת שמן זית כתית מעולה

מלח

50 גרם שמרי בירה (לא חובה)

לירקות צלויים

צרור עגבניות שרי

100 גרם פטריות

1 בצל

שמן כתית

2 כפות רוטב סויה

1/2 כוס יין לבן

מלח

אורגנו

 

אופן ההכנה

שוטפים וחותכים את הפטריות ועגבניות השרי.

פורסים את הבצל דק.

מניחים את כל הרכיבים מלבד העגבניות בתבנית לתנור.

מוסיפים מעט שמן, את היין ורוטב הסויה ומתבלים במעט מלח. מערבבים היטב.

אופים במשך 30 דקות ב-180 מעלות תוך ערבוב מדי פעם.

לאחר 15 דקות מוסיפים את עגבניות השרי.

הכנת הפולנטה הקרמית

מחממים את כל  מרכיבים הנוזליים במחבת.

לפני שמגיעים לרתיחה מוסיפים את הפולנטה ושאר התבלינים.

מבשלים על אש בינונית 10 דקות תוך כדי ערבוב בכף עץ.

הגשה

מגישים את הפולנטה הקרמית חמה בשתי קערות.

מקשטים בירקות הקלויים ואורגנו.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר