פירות יבשים מקורמלים (טנזיה)

מרכיבים: 10 תאנים יבשים10 משמשים יבשים10 שזיפים (מגולענים) יבשים150 גר' אגוזי מלך100 גר' צימוקים2 בצלים1 כף סילאן1/2 כפית קינמון1/2 כפית פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:את כל הפירות היבשים לחתוך לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.לקלף את הבצל ולחתוך לרצועות דקות.לטגן את הבצל עד מצב של צבע זהב.להוסיף את הפירות היבשים, הסילאן, פלפל שחור גרוס, קינמון, ולערבב.להוסיף 1/4 כוס מים, להנמיך להבה ולצמצם את הרוטב.להקפיץ את אגוזי המלך.להוסיף לקראת סוף צמצום רוטב את אגוזי המלך.הגשה:מומלץ להגיש עם קוסקוס אורגני המלצה:ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים, פיסטוקים.צילום נועם דוד

מרכיבים:
10 תאנים יבשים
10 משמשים יבשים
10 שזיפים (מגולענים) יבשים
150 גר' אגוזי מלך
100 גר' צימוקים
2 בצלים
1 כף סילאן
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
את כל הפירות היבשים לחתוך לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.
לקלף את הבצל ולחתוך לרצועות דקות.
לטגן את הבצל עד מצב של צבע זהב.
להוסיף את הפירות היבשים, הסילאן, פלפל שחור גרוס, קינמון, ולערבב.
להוסיף 1/4 כוס מים, להנמיך להבה ולצמצם את הרוטב.
להקפיץ את אגוזי המלך.
להוסיף לקראת סוף צמצום רוטב את אגוזי המלך.

הגשה:
מומלץ להגיש עם קוסקוס אורגני

המלצה:
ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים, פיסטוקים.

צילום נועם דוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר