פסטה אלי אוליו של שף שאול בן אדרת

לחמם במחבת את כל מרכיבי הרוטב מלבד הפטרוזיליה והפרמז'ן עד לרתיחה. להוסיף את עלי הפטרוזיליה ואת הפסטה המבושלת למחבת. צילום shutterstock
במסגרת יום מעשים טובים ה-18 של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון שיתקיים ב-19.3.24 יגיע שף שאול בן אדרת ל'עמותת לשובע' ויבשל עם מפוני נתיב העשרה, רעים ויד מרדכי ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען הנזקקים

מצרכים ל-2 מנות רוטב לפסטה

6 שיני שום קלופות לפרוסות

2 כפות צלפים

10 יחידות בצלצלים בחומץ – בצלצלי פנינה

12 יחידות זיתי טאסוס מגולענים

1 פלפלון צ'ילי טרי או ¼ כפית אבקת צ'ילי

חופן פטרוזיליה קצוצה

8 כפות שמן זית

1/2 כוס פרמז'ן מגורדת

1/4 כפית מלח

½  חבילת פסטה מבושלת אל דנטה

אופן ההכנה

לחמם במחבת את כל מרכיבי הרוטב מלבד הפטרוזיליה והפרמז'ן עד לרתיחה.

להוסיף את עלי הפטרוזיליה ואת הפסטה המבושלת למחבת.

להגיש לצלחת ולפזר פרמז'ן מגורד מעל.

גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? ב-19.3.24 יתקיים "יום מעשים טובים". היכנסו לאתר ושם תמצאו אלפי אפשרויות להתנדבות. שרי אריסון שיזמה יום זה אומרת: "אם נחשוב טוב, נדבר טוב, נעשה טוב ונשמור על היחד – העתיד שלנו יהיה טוב יותר".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר