פסטה ארטישוק וגבינת גורגונזולה

חומרים ל- 4 מנות:1 חבילת פסטה שבלולים או פפיונים4 כפות שמן זית4 יח' שום קלוף פרוס20 יח' זיתי טאסוס מגולענים 8 יח' חצאי ארטישוק רומאי משומר בשמן זית 50 גרם גבינת גורגונזולה מלח ופלפלאופן ההכנה:במחבת עם שמן זית לטגן שום זיתים וארטישוק כ-4 דקות. לבשל פסטה לדרגת אל דנטה, לסנן ממים.להוסיף לפסטה את תערובת הארטישוק והזיתים. לערבב, להמליח ולפלפל.הגשה:להעביר לצלחת הגשה. לפזר מעל גבינת גורגונזולה.

חומרים ל- 4 מנות:
1 חבילת פסטה שבלולים או פפיונים
4 כפות שמן זית
4 יח' שום קלוף פרוס
20 יח' זיתי טאסוס מגולענים
8 יח' חצאי ארטישוק רומאי משומר בשמן זית
50 גרם גבינת גורגונזולה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
במחבת עם שמן זית לטגן שום זיתים וארטישוק
כ-4 דקות.
לבשל פסטה לדרגת אל דנטה, לסנן ממים.
להוסיף לפסטה את תערובת הארטישוק והזיתים.
לערבב, להמליח ולפלפל.

הגשה:
להעביר לצלחת הגשה.
לפזר מעל גבינת גורגונזולה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר