חומרים רטובים
2 חבילות טופו משי
2 כפות טחינה גולמית
כף חומץ תפוחים
חומרים יבשים
1 כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)
2 כפיות אבקת אפיה
½ כפית מלח ורוד
½ כפית שום יבש
1 כפית כורכום
תוספות
123 גרם גרעיני תירס בשימורים ללא סוכר
1 כוס ברוקולי מבושל
לפזר מעל הכל קמח שקדים
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 180 מעלות על מצב טורבו.
בקערה לערבב את כל היבשים בעזרת מטרפה.
להוסיף רטובים ואת גרעיני התירס אחרי סינון ולערבב.
בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית כמו של if you care.
לנעוץ את פרחי הברוקולי.
אם יש צורך, לשטח שוב את התערובת עם לקקן.
לפזר מעל קמח שקדים.
לאפות 30 דקות.
במידה ועדיין נראה לא יציב להוסיף 15 דקות אפייה על גריל עליון ותחתון.
הפשטידה ממשיכה מתייצבת אחרי הקירור.
ניתן לרכוש את תבניות האפייה של המותג באתר זה