פשטידה טבעונית דלת קלוריות ללא גלוטן

בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית כמו של if you care. לנעוץ את פרחי הברוקולי ואם יש צורך לשטח שוב את התערובת עם לקקן. צילום יעל אלעד
יעל אלעד – מאמנת כושר ומתכונאית טבעונית מציעה עבור חברת אורגניקזון – בית למותגים טבעוניים בלבד, מתכון לפשטידה קלה להכנה, טעימה, יפה להגשה, ובזכות שימוש בתבניות אפייה אקולוגיות של מותג If You Care גם שומרת על איכות הסביבה. תבנית האפייה טבעית וללא מלבינים ולכן בריאה יותר במגע עם האוכל

חומרים רטובים

2 חבילות טופו משי

2 כפות טחינה גולמית

כף חומץ תפוחים

צילום יעל אלעד

חומרים יבשים

1 כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)

2 כפיות אבקת אפיה

½ כפית מלח ורוד

½ כפית שום יבש

1 כפית כורכום

צילום יעל אלעד

תוספות

123 גרם גרעיני תירס בשימורים ללא סוכר

1 כוס ברוקולי מבושל

לפזר מעל הכל קמח שקדים

צילום יעל אלעד

אופן ההכנה

לחמם תנור ל- 180 מעלות על מצב טורבו.

בקערה לערבב את כל היבשים בעזרת מטרפה.

להוסיף רטובים ואת גרעיני התירס אחרי סינון ולערבב.

בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית כמו של if you care.

לנעוץ את פרחי הברוקולי.

אם יש צורך, לשטח שוב את התערובת עם לקקן.

לפזר מעל קמח שקדים.

לאפות  30 דקות.

במידה ועדיין נראה לא יציב להוסיף 15 דקות אפייה על גריל עליון ותחתון.

הפשטידה ממשיכה מתייצבת אחרי הקירור.

ניתן לרכוש את תבניות האפייה של המותג באתר זה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר