קאשה (כוסמת)

חומרים:200 גר' כוסמת2 כוסות מים2 כפות שומןבצל גדול פרוסשומן לטיגוןמעט מלחאופן ההכנה:מרתיחים את המים עם מעט מלח ומוסיפים את הכוסמת.בוחשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ- 15 דקות.בוחשים פנימה שתי כפות שומן ומניחים להימס.מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים לכוסמת.מערבבים ומחממים היטב.

חומרים:
200 גר' כוסמת
2 כוסות מים
2 כפות שומן
בצל גדול פרוס
שומן לטיגון
מעט מלח

אופן ההכנה:
מרתיחים את המים עם מעט מלח ומוסיפים את הכוסמת.
בוחשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ- 15 דקות.
בוחשים פנימה שתי כפות שומן ומניחים להימס.
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים לכוסמת.
מערבבים ומחממים היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר