קבב צלוי במיני פיתה

מנה מיוחדת בה הקבב נצלה בתוך הפיתה, ללא מגע עם הגריל
מתכון של השף גיא פרץ – יועץ קולינרי מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). מנה מיוחדת שבה הקבב נצלה בתוך הפיתה, ללא מגע עם הגריל

חומרים ל-4 מנות

400 גרם בשר כבש טחון עם 30% שומן

1 בצל קצוץ דק דק

1/2 כוס פטרוזיליה

3 כפות צנוברים

מלח ופלפל שחור

4 מיני פיתות

אופן ההכנה

מערבבים היטב את חומרי הקבב.

מחלקים ל-4 קבבים ושוטחים בפיתות בשכבה דקה, בעובי כ-1 ס"מ.

צולים את הפיתה בגריל, כ-4 דקות מכל צד.

מגישים עם טחינה.

חשוב לצלות על גריל לא חם מדי, כדי שהפיתה לא תישרף לפני שהבשר מוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר