קבב לוקוס צרוב

מצרכים ל-4 מנות: לקבב: 400 גרם דג לוקוס לבן מנוקה מעור טחון דק 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק1 צרור כוסברה קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 7 שיני שום טרי כתושות1 מיץ מלימון סחוט2 כפות שמן זית2 כפיות מלח לתוספות:200 גרם תרד חלוט1 צרור פרחי אספרגוס חלוטים ומוקפצים1 סלק עם קליפה עטוף בנייר כסף ואפוי בתנור ב-200 מעלות 30 דקות1 עגבנייה חתוכה לרבעים וצרובה 4 עגבניות תמר צרובותבטטה פרוסה ואפויה בתנור ב-180 מעלות במשך 20 דקות1 חציל פרוס דק אפוי בתנור ב-200 מעלות במשך 15 דקות1 כוס טחינה שחורה עם לימון סחוט ומלח לפי הטעם1 כוס טחינה לבנה עם לימון סחוט ומלח לפי הטעם150 גרם בורגול דק1 בצל סגולשמן זיתמלח ים אטלנטי אופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים של הקבב למסה אחידה. יוצרים כופתאות מהמסה. צורבים במחבת כ-2 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג. מהבורגול וקוביות הבצל הסגול יוצרים סלט קטן שמשתלב במנה. להגשה: בצלחת גדולה בוזקים את הטחינה השחורה והלבנה. מניחים את הקבב ושאר המרכיבים שהוכנו מראש בסגנון חופשי, ומעל בוזקים שמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי. צלם אנטולי מיכאלו

מצרכים ל-4 מנות:
לקבב:

400 גרם דג לוקוס לבן מנוקה מעור טחון דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 צרור כוסברה קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
7 שיני שום טרי כתושות
1 מיץ מלימון סחוט
2 כפות שמן זית
2 כפיות מלח

לתוספות:
200 גרם תרד חלוט
1 צרור פרחי אספרגוס חלוטים ומוקפצים
1 סלק עם קליפה עטוף בנייר כסף ואפוי בתנור ב-200 מעלות 30 דקות
1 עגבנייה חתוכה לרבעים וצרובה
4 עגבניות תמר צרובות
בטטה פרוסה ואפויה בתנור ב-180 מעלות במשך 20 דקות
1 חציל פרוס דק אפוי בתנור ב-200 מעלות במשך 15 דקות
1 כוס טחינה שחורה עם לימון סחוט ומלח לפי הטעם
1 כוס טחינה לבנה עם לימון סחוט ומלח לפי הטעם
150 גרם בורגול דק
1 בצל סגול
שמן זית
מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים של הקבב למסה אחידה.
יוצרים כופתאות מהמסה.
צורבים במחבת כ-2 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג.
מהבורגול וקוביות הבצל הסגול יוצרים סלט קטן שמשתלב במנה.

להגשה:
בצלחת גדולה בוזקים את הטחינה השחורה והלבנה.
מניחים את הקבב ושאר המרכיבים שהוכנו מראש בסגנון חופשי, ומעל בוזקים שמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי.

צלם אנטולי מיכאלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר