קוגל מתוק מסורתי

החומרים1 חב' פפרדלה- ברילה50 גרם חמאה / מרגרינהחצי כוס סוכר חום 1 כף קליפת לימון מגוררתחצי כוס צימוקים3 ביצים טרופותקורט קינמון , מלח , פלפל שחור1 סוכר ונילאופן ההכנהמבשלים את האטריות על פי הנחיות היצרן. מסננים . שומרים כמה כפות ממי הבישול.ממיסים בסיר חמאה או מרגרינה עם 2 – 3 כפות ממי בישול הפסטה , מוסיפים סוכר ומזהיבים לקרמל.מוסיפים את הפסטה לסיר עם הצימוקים, קליפת לימון ותבלינים.טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות, או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות ומקפלים פנימה את הקצף, אופים בתנור מחומם ב- 120-100 מעלות ללילה שלם.

<>החומרים
1 חב' פפרדלה- ברילה
50 גרם חמאה / מרגרינה
חצי כוס סוכר חום
1 כף קליפת לימון מגוררת
חצי כוס צימוקים
3 ביצים טרופות
קורט קינמון , מלח , פלפל שחור
1 סוכר וניל

אופן ההכנה
מבשלים את האטריות על פי הנחיות היצרן. מסננים . שומרים כמה כפות ממי הבישול.

ממיסים בסיר חמאה או מרגרינה עם 2 – 3 כפות ממי בישול הפסטה , מוסיפים סוכר ומזהיבים לקרמל.

מוסיפים את הפסטה לסיר עם הצימוקים, קליפת לימון ותבלינים.

טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות, או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות ומקפלים פנימה את הקצף, אופים בתנור מחומם ב- 120-100 מעלות ללילה שלם.
















כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר