פסטה בחמאת כורכום וצנוברים

מצרכים (ל-4-6 מנות):50 גרם חמאה3 כפות כורכום טרי מגורר3 שיני שום קצוצות1/2 כוס צנוברים1 כף קליפת לימון/ליים מגוררת100 גרם גבינת פרמזן מגוררת או פרוסה דקמלח, פלפללהגשה: גבינת פרמזן, עלי בזיליקוםאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה אל דנטה במים מומלחים. מסננים ושומרים כ- 1/3 ממי הבישול.על מחבת יבשה מחממים את הצנוברים עד להזהבה (זהירות מלשרוף) ומוציאים לצלחת. מחממים על להבה נמוכה חמאה עם שום, כורכום, מלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה עם 1/4 כוס ממי הבישול של הפסטה ומערבבים כ-2 דקות לפיזור הרוטב וספיגת טעמים.מוסיפים צנוברים ומערבבים.מגישים עם גבינת פרמזן ועלי בזיליקום.כשרות רבנות גוש עציון. מחיר לצרכן: כ-14 ש"ח (למגשית של 120 גרם). להשיג ברשתות השיווק.למידע ומתכונים נוספיםצילום אסף רונן

מצרכים (ל-4-6 מנות):
50 גרם חמאה
3 כפות כורכום טרי מגורר
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס צנוברים
1 כף קליפת לימון/ליים מגוררת
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת או פרוסה דק
מלח, פלפל

להגשה:
גבינת פרמזן, עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה אל דנטה במים מומלחים. מסננים ושומרים כ- 1/3 ממי הבישול.
על מחבת יבשה מחממים את הצנוברים עד להזהבה (זהירות מלשרוף) ומוציאים לצלחת.
מחממים על להבה נמוכה חמאה עם שום, כורכום, מלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה עם 1/4 כוס ממי הבישול של הפסטה ומערבבים כ-2 דקות לפיזור הרוטב וספיגת טעמים.
מוסיפים צנוברים ומערבבים.
מגישים עם גבינת פרמזן ועלי בזיליקום.

כשרות רבנות גוש עציון. מחיר לצרכן: כ-14 ש"ח (למגשית של 120 גרם). להשיג ברשתות השיווק.
למידע ומתכונים נוספים

צילום אסף רונן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר