קוסקוס טונה בשמן זית

רכיבים ל-4 מנות:1 שקית קוסקוס בינוני3/4 כוס מרק עוף או מרק ירקות1/2 בצל קצוץחצי כוס שקדים שלמיםשתי כפות שמן זיתשתי כפיות יין לבןקורט אבקת קארי שלוש כפיות מים1 קופסה טונה סטארקיסט בשמן זית1/3 כוס צימוקים4 תמרים טריים2 כפות נענע קצוצה2 כפות כוסברה קצוצהדבש לפי הטעםאופן ההכנה:לשפוך את מרק העוף/הירקות שהורתח על הקוסקוס, ולכסות היטב.לטגן את הבצל בשמן זית עד שמתחיל להשחים. להוסיף את השקדים. לתת לבצל ולשקדים לקבל צבע.לדלל עם היין הלבן ולצמצם עד חצי הכמות. להוסיף את הקארי, המים והטונה המפוררת, ואז את הצימוקים. לבשל על אש קטנה במשך 5 דקות.לשפוך את התערובת על הקוסקוס.להוסיף את הנענע והכוסברה הקצוצות.לקשט עם תמרים.

רכיבים ל-4 מנות:
1 שקית קוסקוס בינוני
3/4 כוס מרק עוף או מרק ירקות
1/2 בצל קצוץ
חצי כוס שקדים שלמים
שתי כפות שמן זית
שתי כפיות יין לבן
קורט אבקת קארי
שלוש כפיות מים
1 קופסה טונה סטארקיסט בשמן זית
1/3 כוס צימוקים
4 תמרים טריים
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
דבש לפי הטעם

אופן ההכנה:
לשפוך את מרק העוף/הירקות שהורתח על הקוסקוס, ולכסות היטב.
לטגן את הבצל בשמן זית עד שמתחיל להשחים.
להוסיף את השקדים.
לתת לבצל ולשקדים לקבל צבע.
לדלל עם היין הלבן ולצמצם עד חצי הכמות.
להוסיף את הקארי, המים והטונה המפוררת, ואז את הצימוקים.
לבשל על אש קטנה במשך 5 דקות.
לשפוך את התערובת על הקוסקוס.
להוסיף את הנענע והכוסברה הקצוצות.
לקשט עם תמרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר