ASHKELON FIZZ
רכיבים
50 מ"ל ערק אשקלון
30 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
15 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל רוזאטה
5 יח' נענע לקישוט
סן פלגרינו או סודה
אופן ההכנה
מוזגים את המרכיבים לשייקר חוץ מהסודה או סן פלגרינו.
מנערים היטב ומסננים על קרח.
סוגרים עם סן פלגרינו או סודה.
מקשטים עם עלי נענע
PASSOVER PEACH PUNCH
רכיבים
50 מ"ל ערק אשקלון
30 מ"ל ג'ומאקס מנגו
30 מ"ל ג'ומאקס אפרסק
20 מ"ל מי סוכר
10 מ"ל מיץ לימון
אופן ההכנה
מוזגים את הרכיבים לשייקר.
מנערים היטב ומסננים על קרח.
מקשטים עם מנגו מיובש.