רכיבים ל-6 אנשים
1 יחידת אננס טרי
2 יחידות אבוקדו
2 יחידות לימון
100 מ"ל שמן זית
150 גרם לחם עוגת דבש
סירופ לימון חם (30 מעלות)
גרעיני אניס (כוכב)
1 יחידה קליפת תפוז יבשה
אופן ההכנה
מרסקים את תוכן האבוקדו.
מוסיפים את מיץ הלימון החם ואת שמן הזית.
התערובת חייבת להיות סמיכה וחלקה.
מייבשים את עוגת לחם הדבש בתנור.
מעבירים אותה למיקסר לקבלת פירורי לחם עדינים.
חותכים את האננס לפרוסות דקות וטובלים בסירופ החם לכמה דקות.
מניחים את הפרוסות על צלחת, עם קרם האבוקדו ופירורי לחם הדבש מעל.