הרוטב הבא מומלץ על תפו"א אפוי, אורז, פסטה, וכל העולה על דעתכם.
כמו כן, כדאי להכין את הרוטב מיד לפני ההגשה.
מצרכים:
400 גרם תרד קפוא (מופשר)
1 כוס "יוגורמה"
2 כפיות שטוחות קורנפלור
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוץ דק
2 כפות חמאה
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את התרד והתבלינים ומטגנים במשך 3 דקות.
מערבבים את הקורנפלור* לתוך ה"יוגורמה" ושופכים למחבת.
לטגן עד להסמכה הרצויה.
*תוספת הקורנפלור לתוך ה"יוגורמה" מחזקת אותו ומאפשרת לו להגיע למצב של רתיחה.