רוטב פטריות

5 מנות, כל מנה מכילה 1/2 נקודההחומרים:כף שמןבצל בינוני חתוך לקוביותסלסלת פטריות שמפיניוןכף אבקת מרק פטריות1/2 כוס מיםההכנה:· מאדים את הבצל· מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות· מוסיפים את המים ואבקת המרק· מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דקות· הרוטב מצוין על אורז, על צלחת חומוס לייט, או בטוסט ביצה או גבינה

5 מנות, כל מנה מכילה 1/2 נקודה

החומרים:
כף שמן
בצל בינוני חתוך לקוביות
סלסלת פטריות שמפיניון
כף אבקת מרק פטריות
1/2 כוס מים

ההכנה:
· מאדים את הבצל
· מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות
· מוסיפים את המים ואבקת המרק
· מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דקות
· הרוטב מצוין על אורז, על צלחת חומוס לייט, או בטוסט ביצה או גבינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר