ריבת תפוחים

חומרים1 ק"ג תפוחים800 גר' סוכרחצי כוס מיםלימון חתוך לקוביותמיץ מלימון אחד1-2 מקלות קינמוןההכנהמכניסים פרי, סוכר ומים ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם, לאחר כ-רבע שעה להכניס מקל קינמון.מקררים היטב ומכניסים לצנצנות.

חומרים
1 ק"ג תפוחים
800 גר' סוכר
חצי כוס מים
לימון חתוך לקוביות
מיץ מלימון אחד
1-2 מקלות קינמון

ההכנה
מכניסים פרי, סוכר ומים ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם, לאחר כ-רבע שעה להכניס מקל קינמון.
מקררים היטב ומכניסים לצנצנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר