שטרודל תפוחי עץ וינאי

מותחים את הבצק על בד עד שמתקבל בצק דק שניתן למלא במילוי תפוחי עץ. ממלאים את השטרודל ומגלגלים. צילום pixabay
מתכון של השף שלום קדוש ממלון לאונרדו פלזה ירושלים מרשת מלונות פתאל לרגל יום העוגה הבינלאומי שחל ב-26 בנובמבר. בתאריכים 26-29.11.19 יוגש במלון תפריט עוגות עשיר יחד עם שתייה חמה במחירים מיוחדים

מצרכים

חומרים לבצק השטרודל

1 ליטר מים

2 ביצים

50 גר' מלח

200 גר' שמן

2 ק"ג קמח

חומרים למילוי השטרודל

900 גר' תפוח גרנד סמית מקולף וחתוך לפלחים

200 גר' סוכר

150 גר' צימוקים בהירים

קורט קינמון

200 גר' פירורי עוגה

100 גר' אגוזי מלך טחונים גס

1 קליפת לימון מגוררת

אופן הכנת הבצק

מערבבים את כל החומרים ביחד עד לקבלת בצק אחיד.

מחלקים את הבצק ל- 8 חלקים שווים ומניחים ל- 30 דקות.

מותחים את הבצק על בד עד שמתקבל בצק דק שניתן למלא במילוי תפוחי עץ.

אופן הכנת השטרודל

מערבבים את כל החומרים של המילוי.

שמים את המילוי במסננת ומניחים ל- 60 דקות.

ממלאים את השטרודל ומגלגלים.

מעבירים לתבנית אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק מקבל הזהבה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר