שיפודי כרוב ניצנים במרינדת שום וחרדל

מרכיבים:מארז (350 ג') כרוב ניצניםכף שמן זית2 שיני שום קצוצות כף חרדל דיז'ון1/2 כפית פפריקהמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:מנקים את כרוב הניצנים – מסירים עלים רופפים וקוטמים מעט את הגבעול. שמים בסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-4-3 דקות. מסירים מהאש, מנקזים ומניחים לצינון. מוסיפים לסיר שמן זית, שום פפריקה, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים. משפדים וצולים על מנגל חם למשך 10 דקות, 5 דקות מכל צד, או עד לקבלת סימני צלייה.למתכונים נוספים

מרכיבים:
מארז (350 ג') כרוב ניצנים
כף שמן זית
2 שיני שום קצוצות
כף חרדל דיז'ון
1/2 כפית פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
מנקים את כרוב הניצנים – מסירים עלים רופפים וקוטמים מעט את הגבעול.
שמים בסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-4-3 דקות. מסירים מהאש, מנקזים ומניחים לצינון.
מוסיפים לסיר שמן זית, שום פפריקה, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים.
משפדים וצולים על מנגל חם למשך 10 דקות, 5 דקות מכל צד, או עד לקבלת סימני צלייה.

למתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר