שקשוקה תרד ביצים וקשקבל

חומרים ל- 4 מנות:1 בצל קצוץ2 כפות שמן זית4 שיני שום פרוסות1/2 כוס שמנת מתוקה1/2 ק"ג תרד4 ביצים50 גרם קשקבל מגורדשמן כמהין20 גרם אגוזי מלך קלויים אופן ההכנה:במחבת לאדות בצל עם שמן זית עד להזהבה.להוסיף שיני שום ותרד.לאדות כ- 3 דקות, להוסיף שמנת מתוקה ולערבב.לשבור ביצים במרכז השקשוקה, לפזר מעל גבינת קשקבל. לבשל כ- 2 דקות נוספות.לטפטף כמה טיפות של שמן כמהין ולפזר אגוזי מלך.להגיש במחבת עם חלה חמה.

חומרים ל- 4 מנות:
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 ק"ג תרד
4 ביצים
50 גרם קשקבל מגורד
שמן כמהין
20 גרם אגוזי מלך קלויים

אופן ההכנה:
במחבת לאדות בצל עם שמן זית עד להזהבה.
להוסיף שיני שום ותרד.
לאדות כ- 3 דקות, להוסיף שמנת מתוקה ולערבב.
לשבור ביצים במרכז השקשוקה, לפזר מעל גבינת קשקבל.
לבשל כ- 2 דקות נוספות.
לטפטף כמה טיפות של שמן כמהין ולפזר אגוזי מלך.
להגיש במחבת עם חלה חמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר