חומרים ל- 4 מנות:
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 ק"ג תרד
4 ביצים
50 גרם קשקבל מגורד
שמן כמהין
20 גרם אגוזי מלך קלויים
אופן ההכנה:
במחבת לאדות בצל עם שמן זית עד להזהבה.
להוסיף שיני שום ותרד.
לאדות כ- 3 דקות, להוסיף שמנת מתוקה ולערבב.
לשבור ביצים במרכז השקשוקה, לפזר מעל גבינת קשקבל.
לבשל כ- 2 דקות נוספות.
לטפטף כמה טיפות של שמן כמהין ולפזר אגוזי מלך.
להגיש במחבת עם חלה חמה.