מצרכים
צלעות כבש או חלקי כבש
1 כף סוכר חום
1 חופן צימוקים
; חופן שזיפים
1 כף דבש
4 כוסות מים
מעט כמון
מעט אגוז מוסקט
מלח
3 בצלים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שמזהיבים.
מוסיפים ומטגנים קלות את הכבש משני הצדדים.
מוסיפים את הסוכר, הפירות היבשים והדבש ביחד עם 4 כוסות מים.
מבשלים על אש בינונית למשך 60 דקות.
לאחר 60 דקות מוסיפים את יתר התבלינים לפי הטעם הרצוי.
הופכים את הכבש שיקבל טעמים משני הצדדים.
ממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות עד שהבשר מתרכך.
בודקים את הטעמים ומתקנים לפי הצורך.
מעטרים בגרגירי רימון ומגישים לשולחן.