תבשיל צלעות כבש לראש השנה – טעמים מבית אימא

בודקים את הטעמים ומתקנים לפי הצורך. מעטרים בגרגירי רימון ומגישים לשולחן. צילום רשת C-Hotels
חני אסרף – שף מלון נווה אילן מרשת C-Hotels, מציע מתכון למנה שתיכלל בתפריט ארוחת החג במלון ותמיד מזכירה לו את בית הוריו ואת מטעמיה של אימו תמר אסרף ז"ל

מצרכים

צלעות כבש או חלקי כבש

1 כף סוכר חום

1 חופן צימוקים

; חופן שזיפים

1 כף דבש

4 כוסות מים

מעט כמון

מעט אגוז מוסקט

מלח

3 בצלים

צילום רשת C-Hotels

אופן ההכנה

מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שמזהיבים.

מוסיפים ומטגנים קלות את הכבש משני הצדדים.

מוסיפים את הסוכר, הפירות היבשים והדבש ביחד עם 4 כוסות מים.

מבשלים על אש בינונית למשך 60 דקות.

לאחר 60 דקות מוסיפים את יתר התבלינים לפי הטעם הרצוי.

הופכים את הכבש שיקבל טעמים משני הצדדים.

ממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות עד שהבשר מתרכך.

בודקים את הטעמים ומתקנים לפי הצורך.

מעטרים בגרגירי רימון ומגישים לשולחן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר