השייקים קלים להכנה וכל אחד מהם מורכב מ-3 רכיבים בלבד
שייק בננה
1 כוס חלב סויה קר
1 בננה קלופה וקפואה כשעתיים
1 כף אבקת קקאו אורגנית
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק אוכמניות
1 כוס חלב שקדים קר
1 כוס אוכמניות קפואות
1 כפית זרעי צ׳יה
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק חמאת בוטנים
1 כוס חלב סויה קר
2 כפות חמאת בוטנים (100% בוטנים קלויים)
1 כפית תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק תותים
1 כוס תותים קפואים
2 כפות חמאת שקדים (100% שקדים)
1 כוס חלב קוקוס
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק בננה וקוקוס
1 בננה קפואה קלופה
1 כף אבקת קקאו מסוג raw
1/2 כוס קרם קוקוס
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק מנגו אננס
1/2 כוס קוביות אננס קפוא
1/2 כוס קוביות מנגו קפוא
1 כוס חלב קוקוס
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק פינה קולדה
1 כוס חלב קוקוס
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס קוביות אננס קפוא
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק ליים חמוץ מתוק
4 כפות לימון ליים סחוט (גם לימון רגיל יהיה נהדר)
1 כוס חלב
1 תפוח ירוק
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק ירוק
4 עלים של לבבות חסה
1/2 יחידה אבוקדו
1 כוס חלב
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
שייק תפוח
1 תפוח עץ ירוק
1 כוס מי קוקוס (ניתן לקנות מוכן בקרטון אישי)
1/2 כוס לימון ליים סחוט
אופן ההכנה
להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.
לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
טיפ – רוצים להיות מעשיים ויעילים?
הכינו כמות כפולה.
תוכלו לשמור את השייק הנותר במקרר עד 24 שעות בלי לפגוע בערכו התזונתי.
תוכלו להוסיף לכל שייק ½ כוס מים ו- 4 קוביות קרח.
האתר של מורן שטרום נטורופתית מוסמכת. דף האינסטגרם של מורן