25.3-14.4.18: חגיגה מקסיקנית במסעדת מורל החיפאית

כל המנות בתפריט הספיישלים הן מתוך ספרו של איתמר דוידוב "מקסיקו אהובתי" שגם יימכר במסעדה במחיר מיוחד. צילום גיא לבנה ואיתמר דוידוב
שלושה שבועות של תפריט ספיישל מקסיקני בהשראת הספר "מקסיקו אהובתי" של השף איתמר דוידוב

מסעדת מורל, שממוקמת בעיר התחתית של חיפה ולוקחת את הסועדים למסע עולמי של מטבחים וטעמים, מגיעה במסעה למקסיקו ותחגוג שלושה שבועות של חגיגה מקסיקנית בשיתוף עם חברת טרז פזוס של השף איתמר דוידוב, כשכל המנות בתפריט הספיישלים הן מתוך ספרו של איתמר דוידוב "מקסיקו אהובתי", שגם יימכר במסעדה במחיר מיוחד.

צילום גיא לבנה ואיתמר דוידוב
צילום גיא לבנה ואיתמר דוידוב

את המטבח במסעדת מורל מוביל שף לירז קריספין, מי שעבד במטבחים בארה"ב, ובארץ עבד במסעדות כמו לה פלנצ'ה, שילת מודיעין, קלודין ביהוד, בשנת 2005 פתח את מסעדת מורל מטבח גלילי, והיום שף ראשי במסעדת מורל טאפס ויין עולמי. בין הספיישלים בשבועות המקסיקנים יהיו מנות כמו דג שלם בסלסה ורדה 75 ₪, סביצ'ה דג ואננס על טוסטדה 42 ₪, מרק עוף בליים 29 ₪, סלט בנוסח הפיר 41 ₪. ניתן יהיה גם לקנות במקום מוצרים כמו תערובת טאחין (לציפוי שפת הכוס במשקאות שונים), מגוון פלפלים מיובשים של חברת לולטון המקסיקנית, וכמובן הספר של השף דוידוב.

מסעדת מורל, הנמל 33, חיפה. 04-8441404

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר