26-29.11.18: פסטיבל ההמבורגר של באר שבע חוזר עם טעם בינלאומי

שף סילוטורה קרלוצ'י – בעל ניסיון רב במסעדות נחשבות, מככב בתוכניות טלוויזיה איטלקיות, מבשל באירועי שגרירויות איטליה בעולם, ופרזנטור של חברת שמן זית איטלקית; שף דניס חוליאן רודריגז גרסל - איש בשר ושף קובני שיוצר ועובד ברומא; שפית פרדריקה רוטונדו - בעלת דוכן המבורגרים ובשרים פופולרי בשוק המרכזי ברומא

השפית פדריקה רוטונדו החלה את עבודתה עם בשרים במטבחים בפירנצה ומשם עברה לשוק המרכזי ברומא. צילוםMattia Panunzio
השפית פדריקה רוטונדו החלה את עבודתה עם בשרים במטבחים בפירנצה ומשם עברה לשוק המרכזי ברומא. צילום Mattia Panunzio

מסורת פסטיבל ההמבורגרים הבאר שבעי נמשכת גם השנה, והפעם עם שפים אורחים מחו"ל. שף דרור שושן יארח במסעדות קפאסה והספרייה את השף סלווטורה קרלוצ'י והשפית פדריקה רוטונדו. שף יוסי נחמן יארח במסעדת כפרה את השף דניס חוליאן רודריגז גרסל. בין התאריכים  26 עד 29 (כולל) בנובמבר, יוגשו במקומות אלה תפריטי ספיישל עם מנות המבורגר ייחודיות. שף סילוטורה קרלוצ'י – בעל ניסיון רב במסעדות נחשבות, מככב בתוכניות טלוויזיה איטלקיות, מבשל באירועי שגרירויות איטליה בעולם, ופרזנטור של חברת שמן זית איטלקית; שף דניס חוליאן רודריגז גרסל – איש בשר ושף קובני שיוצר ועובד ברומא; שפית פרדריקה רוטונדו –  בעלת דוכן המבורגרים ובשרים פופולרי בשוק המרכזי ברומא. הנה ההמבורגרים שלהם.

צילוםMattia Panunzio

צילום Mattia Panunzio

שף סלווטורה קרלוצ'י במסעדת קפאסה: בלו פין בורגר – בורגר טרטר טונה אדומה עם צלפים ולימון, סלט רוקולה, שקדים וענבים – 75 ₪; קריספי צ'יקן בורגר – בורגר עוף בציפוי פריך עם פפריקה מעושנת, סלט כרוב ברוטב בייתי, בצל מקורמל – 59 ₪; המבורגר טלה – המבורגר שוק וצלעות טלה בגריל, ביצים מקושקשות בעשבי תיבול וארטישוק צלוי ביין לבן – 69 ₪; איטלייאן ביף בורגר – בורגר בקר מובחר עם רוזמרין ואורגנו, סלט ציקורי צלוי, כרישה צלויה ועגבניות קונפי – 59 ₪; גורגונזולה בורגר – בורגר עגל חלב ופארמג'אנו, סלט תרד בשמן זית ולימון, גבינת גורגונזולה נמסה – 69 ₪.

שף סלווטורה קרלוצ'י נולד בחבל פוליה שבדרום איטליה. את אהבתו לבישול גילה כבר בגיל שש. צילום Veronica Mazoni
שף סלווטורה קרלוצ'י נולד בחבל פוליה שבדרום איטליה. את אהבתו לבישול גילה כבר בגיל שש. צילום Veronica Mazoni

פדריקה רוטונדו במסעדת הספריה: red velvet בורגר –  המבורגר בקר בגריל עם טופינג של חזה בקר מפורק ברוטב ברביקיו מעושן, עגבניות ורדיקיו – 65 ₪; המבורגר ים תיכוני – בורגר הודו בגריל, "בייקון" טלה פריך, איולי חומוס, חסה, עגבנייה ובצל סגול – 59 ₪; דגל איטליה – המבורגר בקר בגריל, פסטו כמו באיטליה, גבינת מוצרלה בוראטה, עגבניות שרי – 69 ₪; egg בורגר – המבורגר בקר בגריל, ביצת עין מטוגנת, קרם גבינת פקורינו ופטריות כמהין שחורות, סלט כרוב, עגבניות שמן זית ומלח ים – 69 ₪; סלמון בורגר – בורגר סלמון מעושן, לאטקס תפוחי אדמה, איולי אבוקדו, עגבניות, רוקט בשמן זית ומלח ים – 69 ₪.

שף דניס חוליאן רודריגז גרסל הוא הבעלים של חברת savigni בשוק המרכזי ברומא אשר מטפלת בבשר משלב השחיטה עד עיבוד למנות מגוונות. צילום Mattia Panunzio
שף דניס חוליאן רודריגז גרסל הוא הבעלים של חברת savigni בשוק המרכזי ברומא אשר מטפלת בבשר משלב השחיטה עד עיבוד למנות מגוונות. צילום Mattia Panunzio

דניס חוליאן רודריגז גרסל במסעדת כפרה בר אנד טאפס: השף יוסי נחמן יארח אותו במסעדת כפרה בר אנד טאפס, והשף גרסל יכין את הספיישלים שלו: המבורגר קרבונרה – המבורגר בקר בגריל עם ספגטי בקרם קרבונרה עם פארמג'יאנו, סלט כרוב ועגבניות מיובשות – 69 ₪; המבורגר קארצ'ופי – המבורגר בגריל עם קריספי רוסטביף, קרם ארטישוק, חסה בצל ועגבניה – 75 ₪; המבורגר קלאסי – המבורגר בקר בגריל, חסה, עגבנייה, בצל חמוץ מתוק ובטטות – 59 ₪; המבורגר לטיני – בורגר בקר בגריל עם אבוקדו, גבינת צ'דר, חלפיניו, סלט כרוב, פלפלים קלויים וטבאסקו – 65 ₪.

מסעדת קפאסה – רחוב חיל ההנדסה 1 מתחם ביג באר שבע. 08-6655122

הספריה – רחוב נפחא 25 באר שבע. 08-6655120

כפרה בר אנד טאפס – רחוב סמילנסקי 23 באר שבע. 08-6654854

הקוראת דפנה גרינבוים הגיבה

מי שמביאה אותם לישראל היא שפית ישראלית מקסימה בשם מיכל מילרד, שחיה ברומא ועושה סיורי אוכל מהממים ומיזמים נוספים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה