סדנאות בישול מזרח רחוק ב"דנון בית הספר למצוינות קולינרית"

סדרת סדנאות בישול "שישי-מעשי" למי שמוקסם מהמטבח היפני, מאוהב באוכל סיני, חושק באוכל תאילנדי ואוהב לבשל

חשיפה לחומרי גלם, טכניקות בישול וטעמים של כל מטבח, הדגמה מעשית על ידי מומחים במטבחי אסיה. וסדנה מעשית להטמעת הנלמד
חשיפה לחומרי גלם, טכניקות בישול וטעמים של כל מטבח, הדגמה מעשית על ידי מומחים במטבחי אסיה. וסדנה מעשית להטמעת הנלמד

ב"דנון בית הספר למצוינות קולינרית" שבנמל תל אביב, מציעים עתה השתלמויות בישול חובקות עולם, הכוללות היכרות עם תרבויות מטבחי סין, יפן, וייטנאם ותאילנד, חשיפה לחומרי גלם, טכניקות בישול וטעמים של כל מטבח, הדגמה מעשית על ידי מומחים במטבחי אסיה. וסדנה מעשית להטמעת הנלמד.

מאיר דנון, מנהל בית הספר, אומר כי סדרת השתלמות זו נועדה להעניק למשתתפים בסיס ידע רחב במטבחי העולם. היא תוכננה להעניק השראה וידע רחב לטבחים ולאנשי מקצוע, אך מתאימה גם לטבחים חובבים. הקורסים בני 5 מפגשים כל אחד, סוקרים את חומרי הגלם, הטכניקות והטעמים של כל מטבח. הלימודים מתקיימים במתכונת הדגמה (שלוש שעות), ולאחריה מתרגל כל משתתף באופן אישי את החומר הנלמד (שלוש שעות), בעמדות עבודה מצוידות והמאפשרות הטמעה ותרגול של הנלמד.

הקורסים מועברים בימי שישי בקמפוס בית הספר בנמל תל אביב, על ידי סגל השפים של בית הספר ומרצים חיצוניים:

המטבחים של דרום מזרח אסיה עם רביב גרה – מומחה במטבח האסיאתי שעבד כשף במסעדות בעלות כוכבי מישלן בפריז, וניהל בארץ את המסעדות 'צפרה' ו'טופולופומפו'. הקורס ייפתח ב- 2 ביוני, בין השעות 08:30-14:30

המטבח המסורתי של יפן עם בועז צאירי – נחשב לאחד משגרירי המטבח היפני בארץ. צעירי  חי שנים רבות ביפן, והוא ממקימי מסעדת סאקורה בירושלים ומסעדת בועזו  בתל אביב. הקורס מתחיל ב- 10 במרץ,  בין השעות 08:30-14:30

המטבח של סין עם רביב גרה – מטרת הקורס להציג את חומרי הגלם,  הטכניקות ומנות מייצגות של מטבחי סין באזורים השונים'  בדגש על מנות קלאסיות ופחות מוכרות. הקורס ייפתח ב- 21 באפריל, 08:30-14:30

 

לפרטים מלאים והרשמה: דנון – בית הספר למצוינות קולינרית.  התערוכה 3, נמל תל אביב. 03-7571555

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה