הרשות לחדשנות של משרד הכלכלה (לשעבר המדען הראשי), תיתן לחברת רפאל'ס, יצרנית גרנולה ומוצרי מזון טבעיים, מענק עבור פיתוח מוצרי מזון חדשים בתחום ארוחות הביניים, העשויים על טהרת הרכיבים הטבעיים. המענק שיינתן למפעל במהלך 2017, ינוצל ליזמות, פיתוח וייצור מוצרים חדשים, שהשקתם צפויה במהלך השנה.
ב- 2016 היה לרפאל'ס שיתוף פעולה עם המכללה האקדמית תל-חי, כשיחד הן עסקו בפיתוח מוצרי מזון ייחודיים, בדגש על מוצרי Clean Label – מזון על טהרת הרכיבים הטבעיים הקרוב ביותר לטבע, ללא חומרים משמרים, ללא גלוטן וכו'. הפרויקט, בראשותו של ד"ר אופיר בנימין, מרכז תחום החישה במזון במכללת תל-חי, נפרס לאורך שנת הלימודים, וייתכן שחלק מהמוצרים שפיתחו הסטודנטים עם רפאל'ס יעברו לשלב פיתוח מעשי.
רפאל'ס מתמחה בייצור מוצרי מזון טבעיים, ביניהם גרנולה המשווקת במספר טעמים וגדלים תחת המותגים "גרנולה רפאל" ו"תענוג", תערובות לסלט ("צ'וקולומומו"), חטיפי אנרגיה "פוזיטיב" וחטיף תמרים.