קבב לוקוס וירקות צלויים על מצע לאבנה 

מתכון של שף גיא פרץ לחג השבועות

מורחים לאבנה על צלחת הגשה, מסדרים את קבב הדג ומעל ירקות צלויים
מורחים לאבנה על צלחת הגשה, מסדרים את קבב הדג ומעל ירקות צלויים

 חומרים ל-4 מנות

 

600 גרם פילה דג לוקוס נקי מעצמות וללא עור (ניתן להשתמש  בכל דג לבן)

5 שיני שום כתושות

1פלפל צ'ילי קצוץ

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

מלח ופלפל שחור

חצי כפית גרידת לימון

להגשה

צולים שלל ירקות בשמן זית, מלח, פלפל וטימין: גזרים צבעוניים, ארטישוק, לפת, סלק ופלפלים

לאבנה איכותית וסמיכה

אופן ההכנה

 

פורסים את הדג לנתחים קטנים ואז קוצצים דק דק.

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה.

יוצרים קציצות בגודל של 60 גרם ליחידה.

וצולים על מחבת פסים.

הגשה

מורחים לאבנה על צלחת הגשה.

מסדרים את קבב הדג, ומעל ירקות צלויים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה