קבב לוקוס וירקות צלויים על מצע לאבנה 

מורחים לאבנה על צלחת הגשה, מסדרים את קבב הדג ומעל ירקות צלויים
מתכון של שף גיא פרץ לחג השבועות

 חומרים ל-4 מנות

 

600 גרם פילה דג לוקוס נקי מעצמות וללא עור (ניתן להשתמש  בכל דג לבן)

5 שיני שום כתושות

1פלפל צ'ילי קצוץ

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

מלח ופלפל שחור

חצי כפית גרידת לימון

להגשה

צולים שלל ירקות בשמן זית, מלח, פלפל וטימין: גזרים צבעוניים, ארטישוק, לפת, סלק ופלפלים

לאבנה איכותית וסמיכה

אופן ההכנה

 

פורסים את הדג לנתחים קטנים ואז קוצצים דק דק.

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה.

יוצרים קציצות בגודל של 60 גרם ליחידה.

וצולים על מחבת פסים.

הגשה

מורחים לאבנה על צלחת הגשה.

מסדרים את קבב הדג, ומעל ירקות צלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר