רשת 'מקס ברנר' ממשיכה לגוון במנות השוקולד שלה, ולראשונה מציעה שניים מהקינוחים שלה:'סופלה שוקולד ומאנצ'י, במהדורה ללא גלוטן.
סופלה שוקולד ללא גלוטן – בין הרכיבים מהם עשוי הסופלה: שוקולד וקורנפלור (קמח תירס), מוגש עם גלידת קרם וניל בעבודת יד, שייקר שוקולד חם ששופכים מעל הסופלה, ושוט שוקולד קר עם קצפת. המחיר 49 ₪.
מאנצ'י ללא גלוטן – מורכב משכבות של קרם שקדים, קרם חמאת בוטנים, טופי, עטוף בשכבה של גנאש שוקולד חלב וזילוף של שוקולד לבן. המנה מוגשת בתוספת כדור גלידת שוקולד חלב, קצפת עם שברי שוקולד חלב ומבחנה של שוקולד לבן. המחיר 49 ₪.
להשיג בכל נקודות המכירה ובכל סניפי מקס ברנר שוקולד בר ברחבי הארץ. שירות לקוחות והזמנות: 1-700-70-88-77
:
תגובה אחת
ממה עושי הסופלה?