עכשיו ברשת מקס ברנר: קינוחים ללא גלוטן

סופלה שוקולד ללא גלוטן מוגש עם גלידת קרם וניל בעבודת יד, שייקר שוקולד חם, ושוט שוקולד קר עם קצפת
בחודשים האחרונים נפתחו ברי שוקולד של הרשת גם ביפן, ארה"ב ואוסטרליה, לצד סניפים חדשים בישראל. סניפי הרשת מציעים תפריט של מוצרים ממפעל החברה בבית שמש, המיוצאים לכל העולם

רשת 'מקס ברנר' ממשיכה לגוון במנות השוקולד שלה, ולראשונה מציעה שניים מהקינוחים שלה:'סופלה שוקולד  ומאנצ'י, במהדורה ללא גלוטן.

סופלה שוקולד ללא גלוטן – בין הרכיבים מהם עשוי הסופלה: שוקולד וקורנפלור (קמח תירס), מוגש עם גלידת קרם וניל בעבודת יד, שייקר שוקולד חם ששופכים מעל הסופלה, ושוט שוקולד קר עם קצפת. המחיר 49 ₪.

מאנצ'י ללא גלוטן – שכבות של קרם שקדים, קרם חמאת בוטנים, טופי, עטוף בשכבה של גנאש שוקולד חלב וזילוף שוקולד לבן
מאנצ'י ללא גלוטן – שכבות של קרם שקדים, קרם חמאת בוטנים, טופי, עטוף בשכבה של גנאש שוקולד חלב וזילוף שוקולד לבן. צילום אלירן ניסן

מאנצ'י ללא גלוטן – מורכב משכבות של קרם שקדים, קרם חמאת בוטנים, טופי, עטוף בשכבה של גנאש שוקולד חלב וזילוף של שוקולד לבן. המנה מוגשת בתוספת כדור גלידת שוקולד חלב, קצפת עם שברי שוקולד חלב ומבחנה של שוקולד לבן. המחיר 49 ₪.

להשיג בכל נקודות המכירה ובכל סניפי מקס ברנר שוקולד בר ברחבי הארץ. שירות לקוחות והזמנות: 1-700-70-88-77

:

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר