
רשת טפאו החלה לאחרונה להגיש ארוחות עסקיות בצהריים בסניפי תל-אביב והרצליה פיתוח שלה בין השעות 12:00-15:00. הארוחות כוללות מנה ראשונה ומנה עיקרית ושתייה קלה תמורת 68 ₪. חידוש נוסף הוא פתיחת טפאו התל-אביבית בשעות הצהריים בסופי השבוע – שישי ושבת בין השעות 12:00– 16:00.

בין המנות במסגרת עסקית צהריים החדשה: ראשונות לבחירה – רמולצ'ה סלט סלקים צלויים, סלסה ורדה וגבינת צאן או קרפצ'יו בקר, בלסמי מצומצם, אורוגולה וגבינת מנצ'גו. בעיקריות – פצ'וגה דה פוג'ו – חזה עוף מעושן באריסת פלפלים מתוקים, עדשים וירקות שורש, פסקאדו קון גרבנזוס – פילה דניס בטפנד עגבניות וזיתים על מצע אורז זעפרן, שניצל טפאו – חזה עוף בציפוי פירורי לחם בליווי פירה ורוטב איולי.

ניתן לשדרג את העסקית במנות קטנות נוספות בתשלום, כמו פטאטאס בראבאס (18 ₪), קלאמרס (24 ₪), צ'וריסו (22 ₪), קוליפלור – כרובית (18 ₪), המבורגזה (24 ₪), צ'מפיניונס (22 ₪), אלקצ'ופה (22 ₪), סולומיו (28 ₪), רמולצ'ה (18 ₪), קרפצי'ו בקר (22 ₪), ג'טאלס (24 ₪).

אנחנו הגענו דווקא בשעת ערב מוקדמת לפני שהמקום תוסס ועולז, ובהחלט נהנינו מהטפאסים שבחרנו: פינצ'ו דה גמבאס – זוג שרימפס פריכים בטמפורת בירה על רוטב חרפרף – 26 ₪, דג ברמונדי (אנחנו אוהבים מאוד את בשריות דג זה שמוצאו באוסטרליה) מושרה בטקילה וליים עם סלט ושרי בתיבול פלפלים מעושנים – 44 ₪, קוליפלור – כרובית מטוגנת עם רוטב אנשובי שהיה ברקע באופן נעים ולא השתלט – 32 ₪, מריסקוס – שרימפסים וקלמרי סגול מוקפצים עם עגבניות שרי חמאה ורוטב עגבניות – מנה טעימה שכדאי שטפאו תגדיל אותה או פשוט להזמין שתיים כאלה – 36 ₪, ולעניין הויטמינים – קערה נאה של אנסלדה ורדה – סלט של חסות, סלק, שקדים קלויים, בצל סגול, תפוח עץ מתקתק, וגבינת סנט מור (אקסטרה) – 38 ₪.

המוזיקה הספרדית ברקע, מירו על הקירות, והאנשים שמצטברים בהדרגה לבילוי ערב נעים, כל אלה יחד עם האוכל בהחלט עשו לנו את זה, וגם עשו חשק לבוא פעם נוספת ולהתעמק בנושא האלכוהול, כשסביבנו נהנו מקוקטיילים מפתים או סתם מכוסות יין.
טפאו תל-אביב – הארבעה 16, 03-6240484. א'-ה' 18:00 עד אחרון הלקוחות, ו'-ש' 12:00 עד 16:00 ומ- 18:00 עד אחרון הלקוחות. טפאו הרצליה פיתוח, שנקר 9, 09-9546699. א'-ה' 12:00 – 15:00 ומ- 18:00 עד אחרון הלקוחות. ו'-ש' 18:00 עד אחרון הלקוחות
היו הראשונים להגיב...