"גבינת" שקדים

וחנים את השקדים עם הלימונים
מתכון של אסתר מנחם – נטורופתית בכללית רפואה משלימה שמציעה לא רק לרגישים ללקטוז לשלב בשולחן החג את גבינת השקדים העשירה בסידן ונוגדי חמצון שיכולה לסייע למי שסובל מצרבות (בזכות השקדים) ולחזק את השיער והציפורניים (בזכות הג'לטין)

רכיבים

1 כוס שקדים קלופים – מושרים או לא מושרים במים

2 לימונים

מעט מלח

½ כוס מים

1 כפית ג'לטין

אופן ההכנה

טוחנים את השקדים עם הלימונים.

מוסיפים מעט מלח, כפית ג'לטין וחצי כוס מים כדי שהבלנדר יסתובב.

טוחנים במשך 3 דקות.

מוזגים לכלי קיבול – עדיף לכלי סיליקון כדי שיהיה קל לחלץ לקראת הגשת גבינת השקדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר