9-16.2: שבוע אוכל הונגרי בביסטרו 'טשרניחובסקי 6' עם מנות של שף דודי שיק

בביסטרו 'טשרניחובסקי 6' יקיימו שבוע של אוכל הונגרי בימים 9-16 בפברואר, וזאת כמחווה לקראת העלאתה באופרה הישראלית של האופרטה "הביידר" מבית האופרטה הממלכתי של בודפשט

בביסטרו 'טשרניחובסקי 6' יקיימו שבוע של אוכל הונגרי בימים 9-16 בפברואר, וזאת כמחווה לקראת העלאתה באופרה הישראלית של האופרטה "הביידר" מבית האופרטה הממלכתי של בודפשט.

את מנות התפריט ההונגרי יכין שף דודי שיק, ואלו יוגשו בנוסף למנות התפריט הקבוע של המסעדה מידיו שף איל מרון.

כמנות ראשונות מיוחדות יוצעו כבדי עוף בשומן אווז (38 ₪), מרק דובדבנים קר (38 ₪), פטריות מטוגנות (38 ₪) ותבשיל לצ'ו עם ביצה או נקניק (38 ₪ או 42 ₪).

למנות עיקריות: פפריקש עוף עם בצקניות (68 ₪), גולש בשר עם בצקניות (88 ₪), רקוט קרומפלי – מאפה שכבות של תפוח אדמה, ביצים קשות, סוגי נקניקים ושמנת חמוצה (68 ₪), קוטלט פנה – שניצל חזיר עם סלט תפוח אדמה (75 ₪).

קינוחים: "טורוש גומבוץ" – כופתאות גבינה עם מרקחת פרי ושמנת חמוצה (36 ₪), פלצ'ינטה (קרפ) גבינה מתוקה או ריבה ואגוזים (34 ₪).

טשרניחובסקי 6", רחוב טשרניחובסקי 5, תל אביב.
למידע נוסף והזמנות: 03-6208729 או בפייסבוק tcherni6

צילום תמי פורת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר