Concha טאפאס בר אנדלוסי חדש בנמל, בניצוחו של השף טל זאבי

Concha, הטאפאס בר החדש של השף טל זאבי והבעלים הדר כהן נפתח בימים אלו באחת הפינות השוקקות בנמל תל אביב המתחדש. Concha מתיך את המטבח האנדלוסי הצבעוני ומפיח בו רוח חיים חדשה, באמצעות בר רחב ידיים המוקף פינות ישיבה אינטימיות ומעוצבות.

Concha עוצבה בידי האדריכל רועי חמד, שדאג לשלב צבעים חמים ואלמנטים אנדלוסיים בחלל מודרני ועדכני. במרכז החלל בר עשיר ורחב ידיים, שמעליו מרחפת נברשת ענקית המעניקה חום וחושניות. מסביב לבר תמצאו עמדת די ג'יי מאובזרת ופינות ישיבה סגורות ואינטימיות המותאמות לבילוי פרטי וכובש. על מנת לייצר חווית בילוי מושלמת, בנו ב- Concha שביל גישה שמקיף את הבר ועובר דרך פינות הישיבה שבמקום, מיועד לצוות המלצרים בלבד ומטרתו לספק שירות מהיר, מקצועי ולמנוע חיכוכים.

מאחורי התפריט ובראש צוות המטבח של Concha עומד השף הגלילי טל זאבי ("אלומה"). זאבי לקח את המטבח האנדלוסי, על מנות הטאפאס המסורתיות שבו, ויצק לתוכו ריחות וטעמים עזים מהמטבח הים תיכוני ומאזור המגרב. תפריט מציע עשרות מנות טאפאס ייחודיות כמו פיאמנטוס ריחנוס- פלפלי פפדיו ממולאים בבורגול, אוכמניות מיובשות ופטה (28 שקל), שרימפס עטוף בקדאיף ברוטב פלפלים ופפריקה מרוקאית (32₪) או טאג'ין ריחני של פירות ים 38 שקל.

את הבר, על 58 מקומות הישיבה שבו, מוביל אחראי הבר אלכס אברמוביץ' (רפאל, ברקרולה, סושיסמבה). בתפריט האלכוהול של Concha תמצאו מבחר נרחב של יינות מתוצרת ספרד, צ'ילה וארגנטינה עם דגש על יינות קלילים ותפריט קוקטיילים קטן וקלאסי שמורכב מחומרי גלם איכותיים בלבד. את משקה הבית, הסנגריה, תוכלו לקבל במספר וריאציות משתנות כמו מבעבעת עם יין רוזה או ארומטית עם מקל וניל.

Concha
התערוכה 3, נמל תל אביב
03-5463761






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה