MEAT BAR התל אביבית פותחת סניף בהרצליה פיתוח

מסעדת "MEAT BAR" מכיכר רבין בתל אביב, פותחת סניף באזור התעשייה בהרצליה פיתוח, המצטרף למסעדה שהוקמה לפני כ- 15 שנה על ידי האחים שי ושרון שלומי.

הסניף בהרצליה ממוקם ברחוב הסדנאות 4 על שטח של 520 מ"ר ומכיל כ- 170 מקומות ישיבה, הכולל שטח לישיבה בחוץ. בקרוב יפתח חדר V.I.P לאירועים עסקיים בקומה השנייה.

"MEAT BAR" מציעה מנות ראשונות כמו קרפצי'ו פילה בקר, נקניקיה איטלקית, אנטיפסטי ירקות, חציל בלדי ביוגורט נענע ועגבניות לחות.
נתחי הבשרים עשויים מבשר בקר טרי המיושן במקום, כולל: אנטריקוט, סינטה, פילה ונתחים מיוחדים. עוד במסעדה מכשיר "רוטיסרי" (תנור צרפתי מיוחד עם שיפודים מסתובבים ואש גלויה על אבני שמוט), תפריט יינות עשיר, עסקיות במחירים מיוחדים, קינוחים תוצרת בית ועוד.

הסניף עוצב בקונספט המשלב בין אווירת חמימות הנוצרת על ידי שולחנות העץ ומתחם הישיבה, לבין אווירה מודרנית באמצעות בר אופנתי וגופי תאורה מעוצבים בכל חלל המסעדה.


MEAT BAR
רח' הסדנאות 4 הרצליה פיתוח
טל. 09-9568844






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה