Meat & Wine – שירות מצוין ואוכל סביר

Meat & Wine היא מסעדה כשרה, וכשכזאת סף דאגותינו עלה עוד לפני היציאה. הרי המיתוס לגבי הפגיעה באיכות הבשר הוא שם דבר בפרמטר הכשרות, פעמים ללא סיבה.
שמנו פנינו להרצליה פיתוח משכנה של המסעדה, חבורה מצומצמת ומגובשת של קרניבורים רעבים ואחוזי תזזית, שהאדום אדום הזה כדגל לפנינו ומיצי הקיבה עולים וגועשים בקרבנו.

המסעדה מושקעת ומעוצבת באופן אסתטי ודי מרווחת. השירות היה מצוין. המלצרית שלנו הפגינה ידע לא רעה בחומר, גם שאר המלצריות גילו סימפטיה רבה, המנות הוגשו במועדן, כאן הייתה חוויה. ונעבור למנות.

פתחנו בקרפצ'ו שהיה מצוין, רך ובעל מרקם עדין ונכון של תיבול. טעמנו גם ממנת הפטריות המוקפצות, מנה קלילה וטעימה. מנה נוספת כפתיח, הזכירה נקניקיות דחוסות ברוטב לא ברור דיו, משהו שאפשר בקלות לוותר עליו.

במנות העיקריות התמקדנו בסטייק אנטריקוט ובשיפודי פילה. סטייק האנטריקוט במיט & ווין מגיע משוח ברוטב מתקתק משהו בזמן הצלייה. די מזכיר את הסגנון בבלק סטיר. למי שלא אוהב את הרוטב על סטייק מסוג זה, מומלץ לבקש מראש את המנה שלו ללא הרוטב.
הסטייק עצמו הגיע במצב מדיום לפי הדרישה, היה רך, אך טעמו היה חסר משהו בטעם הדומיננטי והמאפיין כל כך נתח מסוג זה. אולי זו הסיבה לרוטב?

בצד הסטייק הוגשה תוספת של צ'יפס לבחירתנו, די סתמי לכל הדעות, אולם קיימת אפשרות בחירה של תוספות אחרות.
שיפודי הפילה הגיעו במתקן מרשים לכשעצמו, הבשר היה בסדר אבל לא יותר מזה. לא יצאנו מגדרנו.

בגלל הכשרות אין מנות אחרונות על בסיס חלב, וכמובן שכך גם הקפה, אולם תה עם נענע בהחלט יכול לספק.

לסיכום, המקום נעים ואסתטי, השירות היה מצוין והאוכל סביר. אדם ממוצע מהישוב גם ייצא שבע. לגבי המחיר: כ- 190 ₪ לסועד.


Meat & Wine
שנקר 16 הרצליה פיתוח
טל. 09-9567006
www.meatandwine.co.il



בקרו באתר הבשר של יורם קוהן – www.meetthemeat.com.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה