The Bun – מסעדה? לא: מזנון אסיאתי עכשווי

שילוב שיטות בישול יפניות עם טעמים מקומיים. בצד היפני לחמנייה מאודה בעלת מרקם קליל ואוורירי, עם מגוון מליות, ויש גם מנות פיוז'ן אסיאתיות. הצד המזנוני מאופיין ע"י הגשה מהירה מובטחת, ונקווה שיעמדו בה

"The Bun" – המקום החדש שנפתח בתל אביב, מגדיר עצמו כ'מזנון אסיאתי עכשווי', וכ'נקודת מפגש קולינרית ומדויקת לטעמים מהמזרח הרחוק ומהמערב'.

מה זה אומר בפועל? שילוב שיטות בישול יפניות עם טעמים מקומיים. בצד היפני לחמנייה מאודה בעלת מרקם קליל ואוורירי, עם מגוון מליות, ויש גם  מנות פיוז'ן אסיאתיות. הצד המזנוני מאופיין ע"י הגשה מהירה מובטחת, ונקווה שיעמדו בה.

מאחורי "The Bun" עומדים שניים: שף שי קיצ'ס, בוגר בית הספר לקולינאריה CIA ובעברו שף ב"סושי סמבה" וב"סיטארה", עם ניסיון במסעדות מובילות בני יורק של ז'אן ג'ורג' ודניאל בולו (Daniel Boulud); ואחיו אייל קיצ'ס שעבד במספר מסעדות עילית במנהטן כמו "אלן דוקאס" (Alain Ducasse), "פישולין" (picholine), "ספייס מארקט" של שף ז'אן ג'ורג', ולאחר מכן כסו-שף ב"סושי סמבה".
בשלב זה נפתח סניף ראשון בתל אביב, אולם בכוונת הבעלים לפתוח עוד שני סניפים במהלך 2012. 

"The Bun" ממוקמת בכניסה לשוק הכרמל. במקום 40 מקומות ישיבה על כסאות בר ומעוצב בחומרים גולמיים כברזל מגולוון, עץ אורן חשוף ומנורות פחם. מטבח המסעדה פתוח לקהל הסועדים הצופים בכל תהליך הבישול.

מתפריט "The Bun": סלט קיסר יפני, חסה ערבית, פרמז'ן, קרוטונים (24 שקל), רול ירקות שורש,ויניגרט שומשום וצ'ילי (14 שקל); סלט אטריות שעועית, עגבניות שרי, שעועית ירוקה, בוטנים, עשבי תיבול (31 שקל); כנפיים חריפות על הגריל (31 שקל); אגדשי טופו ושימג'י (28 שקל); סלט ירוק – זוקיני פלפל בצל ירוק אספרגוס ופיטריות שחורות מוחמצות (29 שקל), שיפודי יקיטורי משתנים (23 שקל); אורז, כרישה, סויה, שומשום, ביצת עין (32 שקל);  לחמניות מאודות: ברוסט, מלפפון חמוץ, רוטב מיסו ברביקיו (36 שקל); שייטל בורגר בצל מקורמל, רוטב צ'ילי מעושן (38 שקל); טופו טנדורי גזר, זוקיני, יוגורט עשבי תיבול (34 שקל); קצת יותר מרבע עוף פירה בזיליקום רוטב צ'ילי (56 שקל); נודלס אודון, באק צ'וי, בוניטו, ביצה (38 שקל)

"The Bun"
רח' הלל הזקן 18 תל אביב
מדי יום 12:00-2:00
בדצמבר 2011 המקום יהיה פתוח מ-18:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר