Wolfgang: רשת המבורגרים חדשה נולדת

Wolfgang, רשת שף בורגר חדשה מבית "סרגוס", פותחת את סניפה הראשון על תשתית "הקפיטריה" בצומת הרחובות לילינבלום ונחלת בנימין, ותציע את מה שהיא טוענת, ודורש הוכחה כמובן: ההמבורגר הטוב ביותר בתל-אביב.

הקונספט של Wolfgang משלב בין מאפייני מסעדות גורמה, יחד עם הגשה מהירה, תפריט פשוט וממוקד ובילוי על בסיס יומיומי שלא מצריך הרבה כסף או זמן.

ב-Wolfgang השף-בורגר עשוי 100% בשר בקר הנטחן במקום, על פי המתכון של "סרגוס", ומוגש בלחמנייה טרייה תוצרת בית. לצד ההמבורגר מוצעות תוספות טריות שמשלימות את הארוחה בישיבה במסעדה או במשלוח עד הבית.

קלאסיים (33 ש"ח):
המבורגר בקר, המבורגר בקר וטלה, חזה עוף בגריל עם רוטב קיסר, שניצל עם רוטב מיונז ווסאבי, המבורגר טופו ופורטובלו עם רוטב פסטו.
מוגש עם רטבי הבית של Wolfgang: צ'יפוטלה, איולי פפריקה, מיונז ווסאבי, מיונז שום קונפי, קיסר, ברביקיו.

על הבשר:
גבינת אמנטל (6 ש"ח), פטריות (6 ש"ח), בצל מטוגן (5 ש"ח), בייקון (8 ש"ח).

מיוחדים:
Babyburger – מיני המבורגר בקר בלחמניית ביס (17 ש"ח). Eggburger – המבורגר בקר וטלה עם ביצת עין ורוטב צ'יפוטולה (39 ש"ח).
Texasburger – המבורגר בקר עם בצל מטוגן ורוטב ברביקיו פיקנטי (39 ש"ח).
Wolfgang special – המבורגר בקר וטלה עם רוטב מיונז ושום קונפי, גבינת אמנטל ובייקון (42 ש"ח).
3 baby combo – בייבי + בייבי עם רוטב צ'יפוטלה + בייבי עם גבינה ושום קונפי (42 ש"ח).

סלטים:
Greens salad – עלים ירוקים, חסה וסלק מוחמץ בוויניגרט חומץ בלסמי לבן (26 ש"ח).
Caesar salad – לבבות חסה ערבית עם רוטב קיסר, קרוטונים ופרמז'ן (33 ש"ח).

את הסניף הראשון עיצב האדריכל ירון טל ששמר על ניחוח בין-לאומי ואיכותי תוך שימוש בחומרים אצילים כזכוכית, נירוסטה ועץ כהה אותם שילב עם מוטיבים מעולם הפאסט פוד: מטבח פתוח לחלל המסעדה, תפריט החרוט על לקוח ענק המוצב על הקיר, כיסאות בר ועוד.


Wolfgang
רח' לילנבלום 40 (פינת נחלת בנימין), תל אביב
טל. 03-5177155

שבת-רביעי 12:00-2:00; חמישי-שישי 12:00-4:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה