Noble clover club
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל חלבון
15 מ"ל סירופ פירות יער
2 עלי מרווה לקישוט
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים ללא קרח.
להוסיף קרח ולשקשק בשנית.
לסנן את כל הרכיבים לכוס וויסקי מלאה בקרח.
לקשט עם עלה מרווה.
Beluga basil smash
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל חלבון
15 מ"ל סירופ בזיליקום לימוני (מתכון מיד בהמשך)
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים ללא קרח.
להוסיף קרח ולשקשק עם הקרח.
לסנן את כל הרכיבים לכוס וויסקי מלאה בקרח.
סירופ בזיליקום לימוני
להרתיח מים חמים.
להוסיף סוכר לבן ביחס של 1:1 ולערבב. כשהמרקם אחיד לכבות את האש.
להוסיף צרור של בזיליקום ולימון שלם.
לסנן לאחר 30 דקות.
Tropical heaven
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
60 מ"ל ג'ומקס אננס
30 מ"ל לימון
15 מ"ל סירופ פסיפלורה
קורט אבקת קינמון
לקישוט אננס מקורמל
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים עם קרח.
לסנן על כוס מלאה בקרח.
לקשט עם אננס מקורמל.