לכבוד החורף, השף חיקי שילון ממסעדת יוקו אונו מרחיב את תפריט הדגים, עם מבחר מנות דגה כשרות באוריינטציה אסיאתית עם נגיעות ים תיכוניות.
בתפריט הדגה החדש
פילה דג לוקוס- מוקפץ בשמן זית על מצע בוק צ'וי עם שום ויין לבן – 129 שקל
פילה דג באס ים- על קוסקוס וירקות חורף ברוטב קרם עגבניות – 95 שקל
פילה דג טונה אדומה- צרוב ברוטב טריאקי על מצע ירקות שורש מבושמים בניחוח ים ושמן שומשום – 86 שקל
פילה דג מוסר על הגריל- מוגש על מצע אטריות זוקיני ועגבניות צלויות ברוטב טריאקי – 68 שקל
צ'ילי לנגוויני – אטריות לנגוויני עם דגי ים מוקפצות בציר דגים וזעפרן, אספרגוס, עגבניות תמר, צ'ילי, ג'ינג'ר, פרמז'ן ובזיליקום – 59 שקל
פילה סלמון פריך- בציפוי סומסום לבן ושחור על מצע פירה קטיפתי ועלי מנגולד ברוטב סאקי סויה 69 שקל
רביולי ילו טייל- עלי בצק אורז במילוי דג ילו טייל, ברוטב חמאת לימונים, שום וסאקה 62 שקל
שיפודי דגים יפניים- שיפוד דניס ושיפוד סלמון על מצע ירקות גריל 59 שקל
פנקו פיש- פילה דג ים בציפוי פנקו פריך לצד בטטה אפויה בשום ורוטב סאקה-סויה 55 שקל
יוקו אונו- מסעדת דגים אסיאתית כשרה
רמת גן, ז'בוטינסקי 1 (בניין מכבי), טלפון: 03-7524666.
א' – ה': 12:00 – 23:00 + מוצ"ש עד 24:00