יקב הרי גליל חוגג את הקיץ במסעדת Pier 23 שבהאנגר 23 בנמל תל אביב, ומזמין את חובבי היין והאוכל לטעום מיינות היקב: גליל ויונייה 2014, גליל אלון 2012, הרי גליל רוזה 2014 והרי גליל קברנה סוביניון 2013, בשילוב מנות מהים ומוזיקה טובה.
בין המנות: פיש&צ'יפס – דג קוד קריספי המוגש לצד צ'יפס בלגי ורוטב פלפל-שום; קיפוד שרימפס – שרימפס משופדים עם מיונז ביתי ורוטב מתוק-חריף; שניץ פילה – נתחוני עוף בגריל בציפוי פריך של פירורי לחם, חרדל ושקדים קלויים; סלט שוק – עגבנייה, מלפפון, חסה, פטריות, גמבה ובצל סגול עם ממרח פסטו וחצי פוקצ'ה; פוקצ'ה אנטריקוט- פוקצ'ה חמה ורכה עם נתחי אנטריקוט, בצל מטוגן, סומאק ופטרוזיליה; כרובי'ס- תוספת של כרובית מטוגנת, נימוחה ועסיסית.
בימים אלה יימכרו יינות ויונייה וקברנה סוביניון של יקב הרי גליל במחיר כייפי של15 ₪ לכוס או 50 ₪ לבקבוק.
מסעדת Pier 23 המחודשת של המסעדן בן מחרובסקי, ממוקמת מול הים ומציעה קונספט המשלב בין פאסט-פוד לגורמה, המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים.
מסעדת Pier 23 – טל. 03-5469937
צילום ערן לוי