מצרכים:
גבינת תום יעקבס פרוסה דק, כ- 5-6 פרוסות דקות (חשוב שתהיה הרבה גבינה כדי להגיע לטעם הגבינתי)
1 כפית דבש לכריך
2-3 עלי חסה מהלב הצעיר והפריך (יוצר מתקתקות רעננה)
חופן קטן עלי רוקט או ארוגולה
לחם מלא כפרי, אך גם לחם לבן שאור יהיה מתאים
.
אופן הכנת הכריך:
על פרוסת לחם למרוח כפית הדבש.
לסדר מעליה את הגבינה בנדיבות.
להניח עלי חסה קטנים, אפשר לקרוע ביד.
להניח מעט עלי ארוגולה ולסגור עם פרוסת לחם שנייה.
אם אוכלים את הכריך בבית ניתן לוותר על החסה בכריך – למרוח על הכריך מעט חמאה או שמן זית, ולהכין ממנו טוסט פריך.
השילוב בין הדבש לגבינה נפלא.